Björn Schuurmans

Ik werk nu ongeveer 17 jaar binnen het sociale domein en heb mij vanaf 2010 gespecialiseerd in de doelgroep met afstand tot de arbeidsmarkt en alle subsidiestromingen om deze doelgroep. Mijn kracht ligt in het denken in wat er mogelijk is en zo te kijken hoe ik de ondernemers kan helpen hier zo optimaal mogelijk gebruik van te maken. Verder ben ik gecertificeerd en geregistreerd loonwaarde-deskundige en inclusief arbeidsanalist en volg ik momenteel nog een opleiding tot Master in de Sociale Zekerheid met als minor Arbeidsdeskundige. 

Quote-image_Bjorn

"Mijn kracht ligt in het denken in wat er mogelijk is."

Connect op social media:
Wet en regelgeving koppelen

Door een gezamenlijke doelstelling zijn Matz Social en ik bij elkaar gekomen. Door mijn specifieke kennis en het unieke concept van Matz Social en de collega’s waarmee ik mag samenwerken, waarbij zowel de kandidaten, maar ook de werkgevers beide worden ondersteund. Als Adviseur Sociale Zekerheid ben ik dan ook degene binnen Matz Social die wet- en regelgeving koppelt aan de verschillende ideeën van de organisatie. 
  
In ben vrije tijd ben ik vooral een wandelaar, ga ik heel erg graag naar de bioscoop en ben ik graag met mijn Zweedse Herdershond, Thorin, op pad. Verder verricht ik veel vrijwilligerswerk.