Abdul: “Dankzij Matz Social heb ik weer een identiteit”

Tijdens het volgen van mijn opleiding moest ik op zoek naar een stageplek. Doordat mijn vader op dat moment stage liep bij Matz Carwash was de link snel gelegd. Ik ben toen begonnen met 2 dagen in de week stage lopen binnen het bedrijf. Dit was in het begin heel erg wennen: ik kwam vaak te laat en had weinig zin. Ook had ik geen toekomst voor ogen en verdiende ik geen geld. Dit werkte niet bevorderend voor mijn werklust.

Van stagiair naar leidinggevende

 

Ik heb toen besloten dat ik mijzelf wilde ontwikkelen en ben naar Martin toegestapt om te vragen of er mogelijkheden voor mij waren binnen het bedrijf. Na het afronden van mijn stage ben ik blijven werken en ben ik uiteindelijk leidinggevende geworden van het VIP-gedeelte van de wasstraat.

 

Inmiddels werk ik ruim 3 jaar bij Matz Carwash, heb ik veel geleerd en mijzelf ontwikkeld. Ik houd mij bezig met het maken van takenlijsten voor het personeel, kassawerkzaamheden en ben gegroeid tot assistent-manager binnen het bedrijf. Ik zie mijzelf nog lang binnen het bedrijf werken en door ontwikkelen. Mijn droom is om uiteindelijk een succesvolle eigen zaak te hebben’’

Washeld Abdul | Matz Social

Matz Social helpt mij waar nodig ook met privé zaken. Zo heb ik dankzij Martin en de juridische hulp die hij inschakelde mijn identiteitsbewijs teruggekregen.