Patrick: “Dankzij Matz Social sta ik niet meer langs de zijlijn”

Matz Carwash is op mijn pad gekomen nadat mijn oude werkgever mij mededeelde dat het bedrijf geen bestaansrecht meer had en er zodoende geen werk meer was voor mij. Martin Kniest was hiervan op de hoogte en heeft mij toen een baan aangeboden.

De zorgen liggen nu grotendeels achter mij

Door verschillende omstandigheden beschikte ik destijds over een zware rugzak, met alle financiële gevolgen van dien. Martin heeft mij hierin enorm geholpen door verschillende instanties in te schakelen en plannen met mij op te stellen. Mede hierdoor kan ik zeggen dat ik deze zorgen en problemen grotendeels achter mij heb gelaten.

Inmiddels ben ik enkele jaren werkzaam bij Matz Carwash en kan ik mij geen betere werkplek bedenken. Ik houd mij bezig met het onderhoud van de wasstraat, chemie bestellingen en ik ben verantwoordelijk voor een stukje kwaliteitsbeheer. Ik zie een rooskleurige toekomst voor me waarin ik nog lang werkzaam ben voor Matz Carwash. Verder zou ik heel graag een partner ontmoeten en heel rijk willen worden!

Patrick_Matz-Social

Iedereen hier heeft een beperking, maar tijdens het werken merk je daar niks van.

Washeld Patrick | Matz Social