Tim: “De groep collega’s voelt als een hechte familie”

Via een voormalig jobcoach ben ik bij Matz Carwash terecht gekomen. Dit is ongeveer 5 jaar geleden. In het begin vond ik het lastig om op een gepaste manier met mensen, en klanten in het specifiek, om te gaan. Dit heb ik gaandeweg geleerd en inmiddels word ik zelfs gezien als het vrolijke gezicht van de wasstraat.

“Ik sta nu bekend om mijn lach”

 

Het werken bij Matz Carwash, met Martin als werkgever, biedt mij een stabiele basis. Iets wat ik in het verleden vaak heb gemist. Werkzaamheden die ik uitvoer binnen het bedrijf zijn vooral het wassen van auto’s, kassawerkzaamheden en het verkopen van VIP-behandelingen.

 

Door mijn klantvriendelijkheid verkoop ik de meeste VIP-behandelingen! In de toekomst wil ik heel graag werkzaam blijven bij Matz Carwash en verder wil ik graag een huis kopen waar ik kan wonen met mijn vriendin en hondje.

Tim_Matz-Social

Werken zorgt voor een afleiding van de problemen.