Erwin Jansen

Ik help mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en samenleving, die de intrinsieke motivatie hebben om aan te haken bij de maatschappij. Met name voor deze doelgroep is het hebben en houden van een baan een belangrijke voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Niet alleen leren deelnemers hierdoor basale werknemersvaardigheden, maar ze creëren een netwerk en verkrijgen een stabiele financiële basis om eigen regie te kunnen gaan voeren.
Mijn achtergrond is commercie en logistiek. Veel van de principes die ik daar heb geleerd en toegepast gebruik ik nu als lifecoach.

Erwin_Matz-Social

"Ik geloof in een inclusieve samenleving waarbinnen iedereen op zijn of haar niveau een rol kan en mag spelen."

Erwin
Iets voor elkaar betekenen

Werken bij Matz Social past goed bij mij omdat zij net als ik maatschappelijk verantwoord ondernemen breed willen inzetten in regio Deventer. Meer mensen verdienen een kans en laten we eerlijk zijn, we hebben iedereen keihard nodig op de arbeidsmarkt. Met flink wat levens- en werkervaring en een jobcoach certificering breng ik kennis, ervaring en kunde.


Ik geloof in een inclusieve samenleving waarbinnen iedereen op zijn of haar niveau een rol kan en mag spelen. Wanneer ik een steun in de rug kan zijn voor de deelnemers en hen kan helpen tot bloei te komen geeft mij dat een enorme voldoening.