Denai: “Ik krijg ook hulp bij het leren van de Nederlandse taal”

Via mijn jobcoach ben ik bij Matz Carwash terecht gekomen. Tijdens het zoeken naar een geschikte werkplek heb ik aangegeven dat ik graag met auto’s zou willen werken. Mijn jobcoach heeft toen contact gezocht met Martin en zodoende ben ik hier terecht gekomen.

Omgaan met PTSS

 

Het was voor mij heel erg wennen hier mijn plekje te vinden. Dit komt doordat ik nog nooit soortgelijk werk had gedaan en alles nieuw was voor mij. Martin heeft mij de afgelopen twee jaar enorm geholpen. Zowel op werkgebied als in mijn privé situatie.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor en blij met de mogelijkheden die ik heb gekregen en nog steeds krijg hier. Ik wil dan ook niets liever dan hier blijven werken met alle fijne collega’s die ik heb. Het moet dan wel goed met mij blijven gaan, want anders kan ik misschien niet blijven werken.’’

Denai | Matz Social

MVO-tip: leer allereerst iemands verhaal goed kennen. Alleen dan kun je hem of haar adequate begeleiding bieden.