Vincent: “Martin keek door al mijn problemen heen en gaf mij een kans”

Begin 2018 ben ik begonnen bij de wasstraat in Zutphen. Via mijn jobcoach ben ik in contact gekomen met Martin en dat klikte vanaf het eerste moment heel goed. Er werd echt naar mij geluisterd en gekeken naar mijn sterke en zwakke punten. Er werd niet gesproken over beperkingen en dat vond ik heel fijn.

Video afspelen
Steeds meer verantwoordelijkheden

 

Ik ben begonnen als service medewerker/klusjesman binnen het bedrijf en heb mij in de laatste 3 jaar goed ontwikkeld. Inmiddels heb ik een vast contract en stuur ik het VIP-personeel aan.

 

Tevens ben ik verantwoordelijk voor de buitenkant van het pand. Hierbij moet je denken aan het onderhouden van de groenvoorziening om het pand en het netjes houden van het terrein. In de toekomst wil ik een voorbeeld zijn voor de jongere medewerkers met een beperking en voor mensen die worstelen met zichzelf.

Vincent_Matz-Social

Ieder mens op de wereld heeft wel een beperking. Wij komen ook bij ons doel, al is het met een omweg. Met een beperking moet je jezelf alleen wel harder bewijzen. Gelukkig bood Matz Social mij de kans. Intussen is Martin als een tweede vader voor me geworden.

Washeld Vincent | Matz Social