Maurice: “Mensen willen wel helpen, maar er is nooit tijd voor”

Tijdens het zoeken naar een stageplek op mijn vorige school werd ik gekoppeld aan Matz Carwash. Mijn school onderhield goed contact met Martin en was op de hoogte van de manier van werken en de ervaring in het begeleiden van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Van stagiair naar vaste kracht

 

Inmiddels ben ik ruim 3 jaar werkzaam binnen het bedrijf. Begonnen als stagiaire, vervolgens werkzaam geweest als weekendkracht en inmiddels werkzaam als vaste kracht. Matz Carwash voelt voor mij als een tweede thuis: een plek waar ik me veilig voel, mezelf kan zijn en waar men mij begrijpt en helpt.

MVO-TIP

“Denk niet in hokjes of beperkingen, maar in kansen.”
Maurice_Matz-Social

Iedereen is gelijk, maar je mag iemand stiekem best een beetje apart vinden.

De washeld en zijn held

 

Het liefst houd ik mij bezig met het wassen van auto’s. Dit vind ik zo leuk omdat je snel resultaat ziet en ik hier goed in ben. Het VIP-gedeelte van de wasstraat vind ik niet zo leuk.

 

Mijn droom is om door te breken in de muziekwereld, met rapper Snelle als grote inspiratiebron. Qua werk zie ik mijzelf hier nog heel lang werken. Martin wil mij ook absoluut niet kwijt.

Washeld Maurice | Matz Social