MVS | Matz Social

Missie

Matz Social is een organisatie die staat voor het creëren van een langdurige en duurzame werkrelatie tussen werkgevers met een maatschappelijk hart en werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt.

De communicatie tussen hulpverleners moet beter. Wij hopen daar een steentje aan bij te dragen door per persoon als spin in het web op te treden.

Martin Kniest

Visie

Het streven van Matz Social is zo veel mogelijk werkgevers uit het MKB te ondersteunen met het werven, selecteren en begeleiden van mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt; met als intentie het creëren van een langdurige duurzame werkrelatie.
Tevens wil Matz Social de maatschappij laten zien dat het begeleiden en integreren van werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt heel goed mogelijk is; indien er betrokken, kundige en specialistische partijen betrokken zijn die als een eenheid opereren.
Samenwerken doen we met onder andere

Strategie

Om de visie te realiseren, is onderzoek gedaan naar de behoeftes van alle betrokken partijen. De conclusie is dat er een enorme vraag is naar een overkoepelende organisatie die de regie tot zich neemt. De regie omtrent het begeleiden en ontzorgen van werkgevers en tegelijkertijd het begeleiden en stimuleren van medewerkers.

 

Tevens is gekeken naar de toegevoegde waarde die Matz Social kan vertolken in het werkveld. Door onderscheidend te zijn in de aangeboden diensten, versnippering te voorkomen en te excelleren in de persoonlijke begeleiding onderscheidt Matz Social zich ten opzichte van concullega’s.

Maak kennis met ons team

De focus van Matz Social zal het aankomende jaar liggen op het ontwikkelen van een toonaangevend bedrijf op het gebied van het begeleiden van werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook het begeleiden en ontzorgen van werkgevers.