Over Matz Social

Van sociale werkplek…

Matz Social vindt haar bestaansrecht in het jaar 2021. Matz Carwash Zutphen en Matz Carwash Deventer hebben jarenlang kennis opgedaan omtrent het begeleiden van mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om die reden is besloten een eigen entiteit te creëren waarmee deze medewerkers geplaatst kunnen worden bij tal van werkgevers die maatschappelijk verantwoord (willen) ondernemen.

…naar bruggenbouwers

Matz Social richt zich op het begeleiden van werknemers bij het duurzaam plaatsen van mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Hierin is Matz Social de bemiddelende partij tussen werkgever en werknemer. De regie van het plaatsen en begeleiden valt onder de vleugels van Matz Social.

Werk(t) voor ieder mens!

Matz Social is een organisatie die staat voor het creëren van een langdurige en duurzame werkrelatie tussen werkgevers

met een maatschappelijk hart en werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt.

Samenwerken doen we met o.a.:
Sociale werkplek? Matz Social!

Het doel is…

Het doel van Matz Social is het ondersteunen van werkgevers in het werven, selecteren en begeleiden van mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt met als intentie het creëren van een langdurige werkrelatie.

…samen werken

Dit doel wordt bereikt door samenwerkingen aan te gaan met o.a. Konnected, de Gemeente Deventer en Gemeente Zutphen.  

Tevens zijn jobcoaches, maatschappelijk werkers, budget-coaches, juridische medewerkers, psychologische hulpverleners en huisartsen verbonden aan Matz Social. Zij dragen bij aan het realiseren van het gestelde doel.

Middels een centrale aansturing laten we de benodigde instanties en experts om de persoon in kwestie heen bewegen in plaats van andersom. Zo voorkomen we versnippering en verdeelde aandacht.

Martin Kniest | Matz Social

Samen geven wij mensen de kans om buiten de schaduw van hun beperking te leven.

Maak kennis met ons team

De focus van Matz Social zal het aankomende jaar liggen op het ontwikkelen van een toonaangevend bedrijf op het gebied van het begeleiden van werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook het begeleiden en ontzorgen van werkgevers.

 

 Hierin is het van belang dat er een gedreven, capabel en betrokken team gevormd gaat worden dat gezien kan worden als de kern van Matz Social. Onderstaand team vormt hiervoor de basis. Wil jij ons komen versterken? Neem gerust eens contact met ons op.