Hugo: “Van wasstraat naar bloemenkwekerij”

In 2016 kwam Matz Carwash op mijn pad. Ik zocht een stageplek en via mijn school werd ik gekoppeld aan Matz Carwash. In de 4 jaar dat ik werkzaam ben geweest binnen het bedrijf heb ik enorm veel geleerd en heb ik veel mensen leren kennen. Ik onderhoud nog steeds goed contact met Martin en enkele collega’s.

Leerzame ervaringen

 

In mijn tijd bij Matz heb ik veel geleerd over het wassen van auto’s, met name over de chemie. Ook zorgde ik ervoor dat de buitenkant van het pand netjes bleef. Het fijne aan het werken bij Matz vond ik de goede sfeer en leuke collega’s.

 

Helaas was het werk voor mij lichamelijk best zwaar en heb ik iets anders moeten zoeken. Leer- en werkbedrijf ‘Bij Tjoonk’ bood hierin uitkomst en hier werk ik nu dan ook met veel plezier. Ik werk op dit moment in een kwekerij waar ik alles leer over het oogsten van gewassen en bloemen.

Hugo | Bij TJoonk